Sobre el blog

Sobre el blog

Processons i misteris, us preguntareu per què un nom tan estrany per a aquest bloc de viatges. Bé, en aquest apartat en el que us explico algunes coses sobre el blog us vaig a aclarir el misteri del nom i el tema.

A la meva família li encanta la Setmana Santa, sobretot la processó del Silenci de Badalona, ​​la nostra ciutat natal. No obstant això, a mi no és una festa que m’agradi molt. De petita, recordo que les processons em donaven una mica de por i les considerava un misteri, d’aquí el nom del bloc.

En tant que vaig tenir edat suficient per viatjar sola, sempre he fet servir la setmana de Setmana Santa i Pasqua per viatjar i conèixer altres llocs. És una cosa que al principi a la meva família no li va agradar, però ara ja estan acostumats.

Si barregem aquestes dues anècdotes en una coctelera i hi sumem unes gotetes de la meva passió per escriure, obtenim com a resultats Processons i misteris, un bloc en el qual us parlaré dels meus viatges preferits, us donaré consells, us ajudaré a viatjar més barat i intentaré descobrir-alguns llocs amagats.

Espero que aquesta idea us sembli interessant i decidiu acompanyar-me en aquest viatge.